Φωτιές σε Φοινικιά και Τύλισο: Συνεχίζουν να επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ανανεώθηκε:
Ολονύχτια μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα έδωσε η Πυροσβεστική, με την εικόνα να είναι καλή το πρωί της Τετάρτης.
Στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου, το μεσημέρι της Τρίτης τυλίχθηκε στις φλόγες εργοστάσιο ξυλείας.
Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το εργοστάσιο, ενώ ανυπολόγιστες ζημιές προκάλεσε σε μια επιχείρηση χαρτικών και εξοπλισμού ξενοδοχείων και μία ακόμη αποθήκη ξυλείας.
Η φωτιά οριοθετήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, αλλά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παρέμειναν στο σημείο. Αυτή την ώρα επιχειρούν πυροσβέστες με πέντε οχήματα, για την αποφυγή οποιασδήποτε πιθανότητας αναζωπύρωσης της φωτιάς.
Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες και στην περιοχή της Τυλίσου του Δήμου Μαλεβιζίου, που το βράδυ της Τρίτης εκδηλώθηκε φωτιά, η οποία σύμφωνα με την πυροσβεστική έχει κατακάψει οκτώ στρέμματα δασικής έκτασης.
Στο σημείο παραμένουν πυροσβέστες με ένα όχημα.
Ποιες περιοχές είναι επικίνδυνες σήμερα για εκδήλωση πυρκαγιάς:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Πάρνηθα ως πνεύμονας πρασίνου της Αττικής και η φωτιά της Βαρυμπόμπης
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16 Δεκεμβρίου)
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε καταβάλλεται και πώς υπολογίζεται από τους δικαιούχους
05:00
Τέλος οι διώξεις για χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ - Η νέα διάταξη για την πτώχευση
04:00