ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης
Η σύλληψη του προπονητή πολεμικών τεχνών έγινε με βάση καταγγελία σε βάρος του, σύμφωνα με την οποία στο παρελθόν εκμεταλλεύτηκε την ανήλικη ΙΝΤΙΜΕ / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Προπονητής πολεμικών τεχνών συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις που διαπράχθηκαν το 2017 και 2018 σε βάρος ανήλικης που τότε ήταν μόλις δεκαπέντε ετών. 

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του, σύμφωνα με την οποία στο παρελθόν εκμεταλλεύτηκε ανήλικη και ασέλγησε σε βάρος της. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, η ασέλγεια σε βάρος του κοριτσιού έγινε το 2017, όταν η καταγγέλλουσα ήταν 15 χρονών.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks ).

Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ