Συναγερμός για εξαφάνιση παιδιού: Χάθηκαν τα ίχνη 11χρονου από την πλατεία Αττικής
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από την εξαφάνιση ενός 11χρονου αγοριού από την πλατεία Αττικής την Τρίτη 21 Ιουνίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε «missing alert», δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του παιδιού, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Πρόκειται για τον Αλή Αλ Γκέντρο, συριακής καταγωγής, που έχει ύψος 1.50μ, είναι αδύνατος και έχει κοντά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρη φόρμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»
«Στις 21/05/2022, στις 17:30 μμ, εξαφανίστηκε από την πλατεία Αττικής, ο Αλή Αλ Γκέντρο 11 ετών, Συριακής καταγωγής.
Το Χαμόγελο Του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 24/06/2022, για την εξαφάνιση του ανήλικου και προέβη, στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ο Αλή Αλ Γκέντρο έχει ύψος 1,50 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη φόρμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήσεις και συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
23:49
Εκρήξεις στη Βαγδάτη: Πυρκαγιά στην οροφή ξενοδοχείου, χωρίς αναφορές για θύματα (vid)
23:40