Μενίδι: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο εργοστάσιο - Δύσκολη μάχη έδωσαν οι πυροσβέστες (pics&vids)
Ανανεώθηκε:
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο χρωμάτων στο Μενίδι το μεσημέρι του Σαββάτου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έδωσαν σκληρή μάχη για να οριοθετήσουν τη φωτιά, εν μέσω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύχθηκαν, αλλά και των ιδιαίτερα εύφλεκτων υλικών στο εσωτερικό του κτηρίου.
Συνολικά 24 Πυροσβέστες με 11 οχήματα βρίσκονται στο σημείο, συνεχίζοντας το έργο τους έως ότου θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Η φωτιά ήταν επικίνδυνη καθώς αναπτύχθηκαν υψηλές θερμοκρασίες, ενώ μέσα στο εργοστάσιο χρωμάτων τα υλικά ήταν ιδιαίτερα εύφλεκτα, κάτι που κατέστησε την κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη.
Μετά από σκληρή μάχη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν την φωτιά και να την θέσουν υπό μερικό έλεγχο.
Ελληνορθόδοξη η εκκλησία που έγινε στόχος επίθεσης στην Ιορδανία - Καταδίκη από το ελληνικό ΥΠΕΞ
18:18
ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης: Ακούει κανείς στο Μαξίμου; Δεύτερη φύση σας η φαυλότητα και η κομματοκρατία
18:09
ΕΛ.ΑΣ.: Έτσι λειτουργούσε το παράνομο λογισμικό που «πείραζε» τις αποδείξεις της Pizza Fan
18:00
Παναθηναϊκός AKTOR: Την παραίτηση όλων των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησαν οι Πράσινοι
17:54