ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 42χρονος μετά από συμπλοκή σε μπαρ στη Ραφήνα

Νεκρός 42χρονος μετά από συμπλοκή σε μπαρ στη Ραφήνα
INTIME

Τα όσα διημείφθησαν στις τουαλέτες του μπαρ στη Ραφήνα ανάμεσα σε έναν 42χρονο, που λίγο αργότερα έπεσε νεκρός από χτυπήματα και κάποια άγνωστα άτομα, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί για να ξεδιαλύνουν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από χτύπημα σιδηρογροθιάς.

Όλα συνέβησαν μέσα στο μπαρ στη Ραφήνα όπου το θύμα είχε πάει καθώς εκεί εργαζόταν και συγγενικό του πρόσωπο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς έπιασε κουβέντα με δύο κοπέλες που επίσης διασκέδαζαν στο μπαρ και λίγο αργότερα όταν πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος κάποια άτομα του επιτέθηκαν φραστικά.

Όταν επέστρεψε στην παρέα του συγγενικού του προσώπου είπε μόνο τη φράση: «Όλα καλά» και σηκώθηκε να φύγει, μόνο που μόλις έφθασε στην είσοδο του μπαρ δέχθηκε την επίθεση νεαρών με έναν μάλιστα από αυτούς να κρατά σιδηρογροθιά και να του καταφέρει απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι.

Αμέσως μετά οι δράστες έτρεξαν να εξαφανιστούν.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν και άφησε την τελευταία του πνοή από εσωτερικό αιμάτωμα.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει κατάθεση από τους θαμώνες του μπαρ και αναζητούν τα αιτία του διαπληκτισμού που οδήγησε στο φόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ