ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 42χρονου στη Ραφήνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των συλληφθέντων

Δολοφονία 42χρονου στη Ραφήνα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των συλληφθέντων
Το μπαρ στη Ραφήνα όπου σημειώθηκε η δολοφονία INTIME/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου σε μπαρ στη Ραφήνα, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Οι λεπτομέρειες πάντως για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο 42χρονος πραγματικά σοκάρουν, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το CNN Greece, καθώς φαίνεται να μην υπήρχε καμία αιτία και η αφορμή ήταν εντελώς ασήμαντη.

Δράστης και θύμα συναντήθηκαν στις ανδρικές τουαλέτες του μπαρ, την ώρα που ο ένας έμπαινε και ο άλλος έβγαινε.

Στιγμιαία, οι ώμοι τους συγκρούστηκαν και αυτός ήταν ο λόγος για να πει ο ένας στον άλλο «τι με κοιτάς ρε;».

Ένας εκ των κατηγορουμένων

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια στιχομυθία για το ποιος θα κάνει πίσω για να περάσει ο άλλος και να λήξει δευτερόλεπτα αργότερα το μικρό και ανούσιο αυτό περιστατικό.

Όπως φάνηκε, όμως, ο ένας από τους δράστες, όταν βγήκε από τις τουαλέτες έψαξε να δει αν μέσα στο κατάστημα παρέμενε ο 42χρονος και όταν τον είδε λίγη ώρα αργότερα να πληρώνει τον λογαριασμό και να φεύγει με την παρέα του, τον ακολούθησε και άρχισε να του καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι με σιδηρογροθιά.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος

Ο δεύτερος δράστης ξυλοκοπούσε μαζί με το φίλο του και αυτός τον άτυχο 42χρονο.

Και οι δύο είναι κάτοικοι της Ραφήνας και θαμώνες στο μπαρ τους αναγνώρισαν αμέσως και λίγο αργότερα είπαν τα στοιχεία τους στους αστυνομικούς.

Ο εξωτερικός χώρος του μπαρ όπου σημειώθηκε η δολοφονίαΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι σεσημασμένοι ή να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ