ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποκτονία 84χρονης: «Την δέσαμε και της βάλαμε ένα ύφασμα στο στόμα»

Ανθρωποκτονία 84χρονης: «Την δέσαμε και της βάλαμε ένα ύφασμα στο στόμα»
Συνολικά στην υπόθεση της δολοφονίας της εμπλέκονται 5 άτομα, δύο από αυτά είναι κρατούμενοι στις φυλακές INTIME

Έβαλαν στο στόμα της ηλικιωμένης ένα ύφασμα και την οδήγησαν σε βασανιστικό θάνατο, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν πάρει όλες τις λεπτομέρειες για το πού η γυναίκα έκρυβε τα χρήματά της από μία μητέρα που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα και μάλιστα η 84χρονη ευεργετούσε, δίνοντάς της καθημερινά φαγητό για αυτήν και τα παιδιά της.

Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του 2021 στα Πατήσια Αττικής όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της.

Συνολικά στην υπόθεση της δολοφονίας της εμπλέκονται 5 άτομα, δύο από αυτά είναι κρατούμενοι στις φυλακές.

Σοκάρει πάντως η ομολογία του φυσικού αυτουργού: «Περιμέναμε την 84χρονη να γυρίσει από τον φούρνο που είχε πάει να πάρει ψωμί. Η γυναίκα που τη βοηθούσε στις δουλειές και έμενε στην πολυκατοικία μάς είχε πει όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και το πού έκρυβε τα χρήματα. Η συμφωνία που είχαμε κάνει έλεγε ότι θα της δίναμε ένα μέρος από τα χρήματα που θα κλέβαμε. Μόλις είδαμε την ηλικιωμένη να έρχεται, την ακινητοποιήσαμε, της δέσαμε τα χέρια και τα πόδια με τάιραπ, της βάλαμε ένα κομμάτι ύφασμα στο στόμα και η γυναίκα λίγο αργότερα ξεψύχησε».

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο δράστης, αμέσως μετά μπήκαν στο σπίτι και άρπαξαν ό,τι βρήκαν.

Η γυναίκα και τα δύο παιδιά της κατηγορούνται για συνέργεια, ενώ ο δράστης βρίσκεται στις φυλακές, καθώς μετά το έγκλημα είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ