Φωτιά στην Αρκαδία: Σε ύφεση το μέτωπο - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
Ανανεώθηκε:
Σε επιφυλακή παραμένει η Πυροσβεστική για το πύρινο μέτωπο στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στην περιοχή Ορεινή Μελιγού, παρόλο που η φωτιά παρουσιάζει εικόνα ύφεσης.
Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 14 οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχουν -μέχρι τη δύση του ηλίου, 6 πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) μεταβαίνει στην περιοχή για τη διερεύνηση των αίτιων της πυρκαγιάς.
Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης, σε δασική έκταση και δύσβατη περιοχή. Αρχικά κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 10 οχήματα και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Η Ρωσία καλεί τις ΗΠΑ να «εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα» στο Ιράν
22:17
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3.700.000 ευρώ
22:05
CNNi: Πακιστάν και Αίγυπτος διατηρούν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
21:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεφαλογιάννης και Τσιάρας παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία τους
21:54