«Μελιτζάνα από Αλάνα»: Γιαγιάδες από την Κρήτη τραπάρουν και «γκρεμίζουν» το διαδίκτυο
Ανανεώθηκε:
Με επιρροές από την ραπ και την τραπ μουσική, γιαγιάδες από την Κρήτη «ρίχνουν» το διαδίκτυο με ένα νέο τραγούδι και ένα άκρως απολαυστικό video clip που φέρει το όνομα «Μελιτζάνα από Αλάνα».
O Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την πρεμιέρα της μεγαλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στην Ελλάδα, το «Καλοκαίρι Στο Νότο», παρουσιάζουν μια ξεκαρδιστική μουσική κωμωδία.
Το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής που φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο, έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια σε όλες τις πλατφόρμες.
Με μουσική από τον 50 Cent (In Da Club), Dr. Dre και Snoop Dog (The Next Episode) αλλά και του Mad Clip (Μεγιστάνας) οι γιαγιάδες τραπάρουν, προκαλώντας μοναδικές σκηνές γέλιου.
Η επιχείρηση να φτιάξουν γλυκό μελιτζάνα δεν πάει τόσο καλά και ακολουθούν μοναδικές σκηνές για τα μάτια του μανάβη.
Οι γιαγιάδες τραγουδούν με όπλα, αυτοκίνητα, μιμούμενες την τραπ σκηνή.
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00
Υπογραφή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας: Ποιοι κλάδοι θα δουν αυξήσεις μισθών
01:00