Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά κοντά στα Οινόφυτα
Ανανεώθηκε:
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στην Ασωπία της Βοιωτίας κοντά στα Οινόφυτα.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 15 πυροσβεστικά οχήματα με 30 πυροσβέστες ενώ επιχειρούν ένα ελικόπτερο και πυροσβεστικά αεροσκάφη. Από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απεστάλησαν υδροφόρες και μηχανήματα.
Σύμφωνα με το διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών στη Βοιωτία τον, Σίμο Αποστόλου «η φωτιά είναι μακριά από κατοικημένη περιοχή και καίγεται δασική έκταση.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ερευνά τον τρόπο που ξεκίνησε η φωτιά, εξετάζεται το ενδεχόμενο οφείλεται σε ανθρώπινη αμέλεια.
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας θέλουν να φύγουν απο τη χώρα
20:40
ΚΟΣΜΟΣ
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»
20:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιερρακάκης: «Το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης δεν σημαίνει τέλος της ανάπτυξης»
20:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και τις επιδοτήσεις
20:17
ΚΟΣΜΟΣ