ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 46χρονη αγνοούμενη - Πού εστιάζει τις έρευνες η Αστυνομία

Κρήτη: Συνεχίζονται οι έρευνες για την 46χρονη αγνοούμενη - Πού εστιάζει τις έρευνες η Αστυνομία
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της 46χρονης ΑΠΕ - ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Μία περίεργη εξαφάνιση καλείται να ερευνήσει η αστυνομία στην περιοχή της Κισσάμου Χανίων. Πρόκειται για μία 46χρονη γυναίκα η οποία αγνοείται από τις 26 Ιουνίου όπως ανέφερε ο σύζυγός της στις Αρχές όταν πήγε για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, η αστυνομία προσανατολίζει τις έρευνες σε νομό εκτός Χανίων και πιθανότατα στο Ρέθυμνο, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα, αφού φαίνεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μετακινείται.

Πάντως, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση με προσοχή και εξετάζει την πληροφορία η αγνοούμενη να έχει διαμηνύσει σε φιλικό - συγγενικό της πρόσωπο ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι. Πάντως, από τη στιγμή που έχει δηλωθεί εξαφάνιση από τον σύζυγό της και έχει εκδοθεί Silver Alert, ένα απλό τηλεφώνημα δεν αρκεί για την αστυνομία καθώς θα πρέπει να εμφανιστεί σαν φυσική παρουσία, ώστε η ΕΛΑΣ να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της.

Υπενθυμίζεται ότι το Silver Alert εκδόθηκε την Παρασκευή (30/6).

Περισσότερες πληροφορίες για την 46χρονη

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι εύσωμη.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε φλοράλ σορτσάκι, ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι με τιράντες και σαγιονάρες με λουλούδια.

Έχει ένα μεγάλο τατουάζ με δράκο από τον λαιμό μέχρι την μέση και το ένα της κουντεπιέ είναι παραμορφωμένο από τροχαίο ατύχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ