ΕΛΛΑΔΑ

Το σωματείο «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση στήριξης στον μικρό Ταξιάρχη, για να υποβληθεί σε επέμβαση

Το σωματείο «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση στήριξης στον μικρό Ταξιάρχη, για να υποβληθεί σε επέμβαση

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του μικρού Ταξιάρχη από τα Τρίκαλα, καθώς το παιδί δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε ηπατεκτομή (αφαίρεση τμήματος του συκωτιού).

Το αγοράκι θα μεταβεί σήμερα εσπευσμένα στην Αθήνα σε ιδιωτική κλινική με σκοπό να πραγματοποιηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το χειρουργείο για το παιδί.

Ο Ταξιάρχης έχει ήδη υποβληθεί χωρίς επιτυχία σε χειρουργείο στο πρόσφατο παρελθόν. Υποτροπίασε πάλι και πλέον είναι περισσότερο από επιτακτική η ανάγκη να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο άμεσα, καθώς είναι μεγάλος ο κίνδυνος, όσο κυλάει ο χρόνος, το συκώτι του να μην σώζεται και έπειτα να χρειάζεται μεταμόσχευση.

Η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ξαφνικό αυτό νέο χειρουργείο γι' αυτό και κάνει έκκληση μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, προχωρώντας στην κατάθεση ενός συμβολικού έστω ποσού στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό:

Αlpha bank: GR9401407010701002002029468

Όνομα Δικαιούχου λογαριασμού: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ γιατί θα πρέπει να γραφτεί απόδειξη δωρεάς.

Επικοινωνία: info@paidikihara.com

Το μήνυμα του πατέρα του Ταξιάρχη, κυρίου Βασίλη:

«Ο μικρός μας Ταξιάρχης γεννήθηκε πρόωρος και παλεύει από τότε που γεννήθηκε με πολλά προβλήματα υγείας. Ήταν μόλις λίγων μηνών όταν μας είπαν ότι μέρος από το συκώτι του είναι «σαπισμένο» και πρέπει να κάνει χειρουργείο στο εξωτερικό. Έχει μια τομή από την μια άκρη στην κοιλίτσα του ως την άλλη. Είχε 26 μεταλλικά ράμματα στην κοιλίτσα του μετά το χειρουργείο. Τώρα που μας είπαν ότι πρέπει να ξαναχειρουργηθεί ζούμε πάλι τις ίδιες στιγμές. Την ίδια αγωνία… μόνο που τώρα ο Ταξιάρχης είναι μεγάλος και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Κουράστηκε να πολεμάει με αυτό τον αόρατο εχθρό. Δυστυχώς ο χρόνος μας πιέζει, γιατί αν δεν γίνει το χειρουργείο άμεσα κινδυνεύει να χάσει όλο το συκώτι του και να χρειαζόμαστε μετά μεταμόσχευση. Η επέμβαση είναι πολύ ακριβή. Παρακαλώ πολύ όποιον και με όποιον τρόπο μπορεί να μας βοηθήσει να σώσουμε το παιδί μας»