Νέα μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: 79χρονη βρέθηκε νεκρή από τον άλλο γιο της
Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη καθώς μια ηλικιωμένη δολοφονήθηκε από το χέρι του ίδιου της του γιού, στο διαμέρισμα της στη Νεάπολη.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον 53χρονο γιο της, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της, ενώ ήταν σε προχωρημένη σήψη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Δράστης ήταν ο αδερφός του, ένας 50χρονος, ο οποίος και συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας.
Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-07), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.
H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 67χρονη μητέρα του
Ποια προγράμματα θα υλοποιηθούν το 2026 για να ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα
01:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό - Όλες οι αλλαγές
00:30
Αμερικανικός γρίφος η διάρκεια της εκεχειρίας και οι όροι του Ιράν για να επιστρέψει στο Ισλαμαμπάντ
23:54
Περού: Δεύτερη παραίτηση υπουργού μετά την απόφαση του προέδρου να καθυστερήσει αγορά μαχητικών F-16
23:48