Νέα μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: 79χρονη βρέθηκε νεκρή από τον άλλο γιο της
Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη καθώς μια ηλικιωμένη δολοφονήθηκε από το χέρι του ίδιου της του γιού, στο διαμέρισμα της στη Νεάπολη.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον 53χρονο γιο της, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της, ενώ ήταν σε προχωρημένη σήψη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Δράστης ήταν ο αδερφός του, ένας 50χρονος, ο οποίος και συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας.
Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-07), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.
H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 67χρονη μητέρα του
Αγρότες: Ομαλοποιείται η έξοδος εκδρομέων - Ανοιχτά σε Ριτσώνα, Θήβα, «κλειστά» σε Λάρισα, Καρδίτσα
19:31
Ο καιρός των Χριστουγέννων: Κάλαντα με ομπρέλες, χειμώνας από την Παρασκευή
19:20
Ο ρωσικός στρατός προελαύνει στην πόλη Σιβέρσκ - Οπισθοχώρησαν τα ουκρανικά στρατεύματα
19:09
Υπουργικό: Οι εξήντα σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις - Τα έργα και οι επενδύσεις εντός 2026
19:01