Νέα μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: 79χρονη βρέθηκε νεκρή από τον άλλο γιο της
Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη καθώς μια ηλικιωμένη δολοφονήθηκε από το χέρι του ίδιου της του γιού, στο διαμέρισμα της στη Νεάπολη.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον 53χρονο γιο της, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της, ενώ ήταν σε προχωρημένη σήψη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Δράστης ήταν ο αδερφός του, ένας 50χρονος, ο οποίος και συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας.
Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-07), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.
H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρήτη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 67χρονη μητέρα του
Καθηγήτρια του Κέιμπριτζ μεταξύ των νεκρών στη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία
14:35
Πάτρα: Εντοπίστηκαν 50 κιλά κάνναβης και συνελήφθη ένα άτομο στην Αμαλιάδα
14:26
Σερβία: Πορεία μνήμης για τα δύο χρόνια από την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό
14:17
Ιράν προς ΗΠΑ: Ένας νέος πόλεμος θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας από τον προηγούμενο
14:05