Ντογιάκος: Η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργήσει σωστά πέρα από κάθε σκοπιμότητα
Ανανεώθηκε:
Να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη σωστά, πέρα από κάθε δυσκολία και σκοπιμότητα καλεί όλους τους εισαγγελικούς λειτουργούς της χώρας ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος την Τρίτη 5 Ιουλίου, επελέγη ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο για τη νευραλγική θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Με χαιρετισμό – μήνυμα που απευθύνει προς όλους τους εισαγγελείς ο νέος ανώτατος εισαγγελέας σημειώνει:
«Αναλαμβάνω τη Διεύθυνση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου μέσα σε ένα δύσκολο, από κάθε πλευρά, περιβάλλον. Όμως, ο θεσμός της Δικαιοσύνης είναι ακατάλυτος. Πρέπει να επιζήσει και να λειτουργήσει σωστά, πέρα από κάθε δυσκολία και σκοπιμότητα.
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, προσωπικά, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, με τη βοήθεια άξιων και ικανών συναδέλφων που υπηρετούν σε όλη την Επικράτεια. Η ιδέα του Δικαίου δεν πρέπει να βρίσκεται σε λήθαργο. Ο Έλληνας Εισαγγελέας, ήταν, είναι και θα παραμείνει φύλακας και φρουρός των νόμων.
Το ενιαίο και αδιαίρετο της ανεξάρτητης Εισαγγελικής Αρχής με κάνει να πιστεύω ότι απηχώ τα συναισθήματα όλων των Εισαγγελικών Λειτουργών της χώρας. Άλλωστε η ιστορία του Εισαγγελικού Σώματος και η χορεία των παλαιών και άξιων συναδέλφων, αυτό επιτάσσουν, αυτό απαιτούν».
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Ισίδωρος Ε. Ντογιάκος
Βρετανία: Ακόμη μια σύλληψη για τις επιθέσεις σε χώρους της εβραϊκής κοινότητας
10:02
Άρειος Πάγος: «Δεν ανασύρεται από το αρχείο η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών»
10:02
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 77χρονος Γερμανός που «έσπασε» τον κατ’ οίκον περιορισμό
09:55
Στ. Ασθενίδης (ΚτΠ) στο CNN Greece: η επόμενη μέρα για τα έργα πληροφορικής στο Δημόσιο
09:48