Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη για έξι ώρες την Πέμπτη
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει την Πέμπτη για έξι ώρες η Θεσσαλονίκη εξαιτίας της στάσης εργασίας που έχει προγραμματιστεί από το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την προηγούμενη Δευτέρα το Συνδικάτο, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Σημειώνεται πως χθες, Τετάρτη, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κήρυξε παράνομες τις στάσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου.
Ωστόσο, μιλώντας στο Thestival o πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, διαμήνυσε πως οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
«Συνεχίζουμε κανονικά τις στάσεις εργασίας για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Ας μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες στάσεις εργασίας που προκηρύξαμε, πρωτόδικα κρίθηκαν παράνομες όμως στο Εφετείο δικαιωθήκαμε», σημείωσε ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κινητοποιήσεις από αύριο έως τις 22 Ιουλίου εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
Αυτά είναι τα νέα εισιτήρια του ΟΑΣΘ
Το νέο VW Polo λέγεται ID. Polo και είναι ηλεκτρικό
14:13
Κωνσταντινούπολη: Επεισόδια και πάνω από 350 συλλήψεις στις συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά (pics&vid)
14:03
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ακρωτηριασμό δακτύλου χεριού 5χρονου σε νηπιαγωγείο
13:54
Ηράκλειο: Αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία έξω από μπαρ - Μία σύλληψη, αναζητούνται δύο
13:42