Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη για έξι ώρες την Πέμπτη
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει την Πέμπτη για έξι ώρες η Θεσσαλονίκη εξαιτίας της στάσης εργασίας που έχει προγραμματιστεί από το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την προηγούμενη Δευτέρα το Συνδικάτο, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Σημειώνεται πως χθες, Τετάρτη, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κήρυξε παράνομες τις στάσεις εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ για τις 5, 7 και 11 Ιουλίου.
Ωστόσο, μιλώντας στο Thestival o πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, διαμήνυσε πως οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
«Συνεχίζουμε κανονικά τις στάσεις εργασίας για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας. Ας μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες στάσεις εργασίας που προκηρύξαμε, πρωτόδικα κρίθηκαν παράνομες όμως στο Εφετείο δικαιωθήκαμε», σημείωσε ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κινητοποιήσεις από αύριο έως τις 22 Ιουλίου εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
Αυτά είναι τα νέα εισιτήρια του ΟΑΣΘ
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00