ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα σε Αττική και Πάτρα

Τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα σε Αττική και Πάτρα
Οι τρεις νεκροί είναι 25 και 22 ετών ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα της Παρασκευής με τρεις νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα σε Αττική και Πάτρα.

Στο πρώτο περιστατικό, το όχημα που οδηγούσε 22χρονος στη λεωφόρο Κηφισού, ξέφυγε για άγνωστο λόγο, έως τώρα, από την πορεία του και έπεσε πάνω σε κολόνα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός.

Όπως δήλωσε με συγγενής του 22χρονου στον ΣΚΑΪ ο άτυχος επέστρεφε από τη δουλειά του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

Κατά την ίδια πηγή ο νεαρός ούτε είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε και ήταν κουρασμένος.

Ο συγγενής του 22χρονου απηύθυνε έκκληση στις αρχές να αναζητήσουν βίντεο από το σημείο του τροχαίου προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Στο σημείο του τροχαίου, που σημειώθηκε στις 01:40 στο ύψος της παλιάς Ρενό, έσπευσε και η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του άτυχου.

Όταν αυτή ολοκληρώθηκε διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου που παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν είχε τις αισθήσεις του.

Εικόνες που κατέγραψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το σημείο, δείχνουν πως το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια:

Λίγη ώρα αργότερα, μηχανή που οδηγούσε 25χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στην Πάτρα το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί.

Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε 25χρονος εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο.

Το αυτοκίνητο χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

Ο άτυχος πέθανε ακαριαία και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο.

Δείτε εικόνες από το flamis.gr:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ