ΕΛΛΑΔΑ

1η θέση στο Ευρωμπάσκετ για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με τη στήριξη του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

1η θέση στο Ευρωμπάσκετ για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος με τη στήριξη του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ
Η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικώνς Ελλάδος και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ

Στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2022 βρέθηκε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και μάλιστα για 4η συνεχόμενη χρονιά, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και πορεία στη φετινή διοργάνωση, με τη στήριξη και τη χορηγία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών, έλαβε μέρος στο 9ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 20 ως και τις 27 Ιουνίου 2022, στην πόλη Λιμόζ της Γαλλίας. Ο τελικός που διεξήχθη στο ιστορικό «Μπομπλάν» ολοκληρώθηκε με την ελληνική ομάδα να κατακτά την 1η θέση μετά τη νίκη της επί της γερμανικής ομάδας.

Με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, εκπρόσωποι και παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επισκέφτηκαν τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν, αλλά και να δεχθούν κατ’ ιδίαν τα συγχαρητήρια για τη σπουδαία αυτή διάκριση της χώρας μας και του αθλητισμού μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατά τη σημερινή επίσκεψη, οι εκπρόσωποι της Ένωσης παρέδωσαν στον κ. Γιαννακόπουλο, το σύμβολο και το μετάλλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών αλλά και την εμφάνιση της ομάδας.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε κατά τη συνάντησή: «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία με σκληρή προπόνηση, συνέπεια και επιμονή τοποθετεί τη χώρα μας στο πρώτο βάθρο ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια. Από πλευράς του Ομίλου μας, η ΒΙΑΝΕΞ διαχρονικά στηρίζει τον αθλητισμό και τις αξίες του, την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι». Με χαρά σήμερα συναντώ ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις αξίες του αθλητισμού και τις τιμούν, τιμώντας ταυτόχρονα την πατρίδα μας και αναδεικνύοντάς την σε διεθνείς οργανώσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ