ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο κτήριο του Real Group στο Μαρούσι - Βρέθηκαν γκαζάκια

Φωτιά στο κτήριο του Real Group στο Μαρούσι - Βρέθηκαν γκαζάκια
Στις εγκαταστάσεις βρέθηκαν γκαζάκια CNN Greece

Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Real Group στο Μαρούσι.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον πάνω όροφο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός και επεκτάθηκε προς τα κάτω.

Στις εγκαταστάσεις, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από το σημείο, βρέθηκαν γκαζάκια, ενώ στις εγκαταστάσεις αναμένεται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αυτήν την ώρα παραμένουν στο κτήριο για τον καθαρισμό του χώρου, ενώ οι εργαζόμενοι στον δημοσιογραφικό οργανισμό δεν κατάφεραν να προσέλθουν μέχρι στιγμής στα γραφεία τους.

Για «εμφανέστατα» ίχνη εμπρησμού που προκάλεσε τη φωτιά στα γραφεία του κτηρίου στα οποία στεγάζονται η εφημερίδα Real και ο ραδιοφωνικός σταθμός Real Fm μίλησε ο διευθυντής του δεύτερου, Γιώργος Χουδαλάκης.

«Η καταστροφή είναι σημαντική, ο όροφος είναι καμένος, Η φωτιά κατέβηκε από πάνω προς τα κάτω. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το μέγεθος της καταστροφής» δήλωσε ο Γιώργος Χουδαλάκης. Ο ίδιος τόνισε, μάλιστα, ότι «ελπίζουμε να είμαστε σύντομα στον αέρα και αυτό είναι το μήνυμα προς τους εμπρηστές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ραδιοφωνική παραγωγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο πλέον είναι καλά στην υγεία της.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο εκδότης της εφημερίδας, Νίκος Χατζηνικολάου, αναφέρει πως σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις.

«Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» έγραψε.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε πως έχουν βγει όλοι όσοι ήταν μέσα στο κτήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ