ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη για δωροδοκία υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων

Συνελήφθη για δωροδοκία υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων
EUROKINISSI

Συνελήφθη υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για δωροδοκία, ο οποίος έγινε αντιληπτός από αδιάφθορο συνάδελφό του.

Ο υπάλληλος πήγε με κλιμάκιο για έλεγχο σε εταιρεία στη Νέα Σμύρνη. Κάποια στιγμή νεαρός συνάδελφός του αντιλήφθηκε ότι ο κατηγορούμενος αποχώρησε με το πρόσχημα ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα.

Εκεί τον είδε να παραλαμβάνει από το λογιστή της εταιρείας ένα φάκελο. Τότε ο νεαρός υπάλληλος της γ. γ. Δημοσίων Εσόδων κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο φάκελος περιείχε το ποσό των 3.000 ευρώ και ο υπάλληλος συνελήφθη μαζί με το λογιστή της εταιρείας. Οι αρχές αναζητούν τώρα τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων: Ούτε ένα κρούσμα διαφθοράς είναι ανεκτό

Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι κανένα κρούσμα διαφθοράς δεν είναι ανεκτό.

Ταυτόχρονα, επισημαίνεται ότι θα ενεργεί πάντοτε άμεσα, παρέχοντας κάθε σχετική πληροφορία και βοηθώντας τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση αυτών των κρουσμάτων, όπως έγινε και στην προκειμένη περίπτωση, όπου ο προϊστάμενος της Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. Σταύρος Θωμαδάκης, ενημέρωσε άμεσα την Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ