Αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - Οι πρώτες δηλώσεις του
«Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα παρασυρθεί και δεν παρασύρθηκε, όπως ίσως να συνέβη με ένα μεγάλος μέρος της κοινωνίας»: αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες του Δημήτρη Λιγνάδη μετά από την αποφυλάκισή του.
Μάλιστα, ο σκηνοθέτης και πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου υποστήριξε πως θα δικαιωθεί στο Εφετείο.
«Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά πράγματα, θα έρθουν και αυτές οι στιγμές» πρόσθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος υποστήριξε για τους κατήγορούς του ότι:
«1,5 χρόνο έπαιζαν μόνοι τους μπάλα. Τώρα δικαιούμαι να μιλάω κι εγώ».
Και συμπλήρωσε:
«Και πιστεύω ότι στο τέλος αυτής της ιστορίας, στο Εφετείο, θα δικαιωθώ πλήρως και θα αποκατασταθεί η αλήθεια».
Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Λιγνάδης ευχαρίστησε τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.
«Το τελευταίο προπύργιο για το συναίσθημα ασφάλειας των πολιτών είναι η δικαιοσύνη. Αν και αυτή καταρρεύσει και γίνει υποχείριο πολιτικών σκοπιμοτήτων δεν θα υπάρχει Κράτος» είπε με τη σειρά του συνήγορος του δικηγόρου.
«Όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 3 βαθμοί δικαιοδοσίας. Η άσκηση ποινικής δίωξης δεν σημαίνει τίποτα παρά την έναρξη της έρευνας. Θα πρέπει να μάθουν όλοι να περιμένουν την ολοκληρωτική κρίση της δικαιοσύνης» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.
Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε και τις πολιτικές αντιδράσεις μετά την απόφαση αποφυλάκισης του πελάτη του λέγοντας ότι «είναι ταπεινό πολιτικοί ταγοί που ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα να έχουν άποψη κατά το δοκούν. Όταν οι δικαστικές αποφάσεις είναι κόντρα στις πολιτικές ταπεινές επιδιώξεις και για ψηφοθηρικού σκοπούς να αντιδρούμε».
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26