ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Ένας νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους δύο τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Ένας νεκρός, σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους δύο τραυματίες
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κοντέρ του αυτοκινήτου έγραφε 150 χλμ την ώρα, τη στιγμή της πρόσκρουσης σε κολώνα Facebook

Ένας 29χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του και δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένα αγροτικό προσέκρουσε σε κολώνα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημερι της Δευτέρας στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στον κόμβο Αλικαρνασσού, στο ρεύμα απο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς Ηράκλειο, κάτω απο την γέφυρα, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 29χρονος άνδρας παλαιστινιακής καταγωγής που επέβαινε στο όχημα ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής ο οδηγός και ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία του ΒΟΑΚ, όχημα της Πυροσβεστικής, η Τροχαία, καθώς και η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, η κατάσταση του 33χρονου οδηγού είναι σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος και φέρει πολλαπλά κατάγματα και θλάση στον πνεύμονα.

Σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, βρίσκεται ο 26χρονος επιβάτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Cretalive o διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, ο 26χρονος συνεπιβάτης χειρουργήθηκε και φέρει πολλά κατάγματα, ιγμορείων, ρινών και πλευρών αλλά και ρήξη σπλήνας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου χαρακτηρίζει «σοβαρή» την κατάστασή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία, και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης, το κοντέρ του αυτοκινήτου έγραφε 150 χλμ όταν προσέκρουσε στην κολώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ