Εβδομηντάχρονος επιτέθηκε σε μάνα και γιο και μετά αυτοπυροβολήθηκε
Σε κατάσταση αμόκ ένας 70 χρόνος επιτέθηκε μέσα στο σπίτι του σε γιο και σύζυγο και μετά αυτοπυροβολήθηκε. Ο δράστης λίγες ώρες αφού εμταφέρθηκε στο νοσοκομείο κατέληξε, ενώ τα δύο θύματα παραμένουν σε νοσηλία.
Οι γείτονες τους, στη περιοχή της Δάφνης άκουσαν κραυγές που ζητούσαν βοήθεια στις 4 τα ξημερώματα. Ο 70 χρόνος, σε έξαλλη κατάσταση, είχε πάρει ένα ψαλίδι και τραυμάτισε στην κοιλιά τον γιο του ο οποίος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει και να του πάρει από τα χέρια το ψαλίδι.

Μόλις ο 30 χρόνος γιος έπεσε αιμόφυρτος στο δάπεδο ο πατέρας πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε τη σύζυγο του στο δεξί μηρό. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε.
Οι γείτονες ειδοποίησαν έντρομοι την αστυνομία και μόλις οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα τους βρήκαν όλους τραυματισμένους σοβαρά.
Πιερρακάκης για κόκκινα δάνεια: Η ρύθμιση βάζει τάξη - «Υπερόπλο» ο Εξωδικαστικός για τους οφειλέτες
12:30
Διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας διεξάγεται στο Γκντανσκ χωρίς τον Ζελένσκι
12:29
Καλλιθέα: Οι διαφορές από το παρελθόν και η μοιραία συμπλοκή που οδήγησε στη δολοφονία του 17χρονου
12:23
Άνδρας έπεσε από οικοδομή στη Θεσσαλονίκη – Ανασύρθηκε τραυματισμένος από την Πυροσβεστική
12:11