Κολυδάς: Μικρή ύφεση μέχρι τις 2.00 τη νύχτα - Θυελλώδεις άνεμοι από τα ξημερώματα
Μικρή ύφεση των ανέμων προβλέπεται μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης από τους μετεωρολόγους που ενδεχομένως να βοηθήσει το έργο της Πυροσβεστικής στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Πεντέλη.
Ο διευθυντής της ΕΜΥ Θεόδωρος Κολυδάς με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι από τα ξημερώματα η ένταση των ανέμων θα ενισχυθεί εκ νέου.
Στην ανάρτησή του ο Θεόδωρος Κολυδάς γράφει: «Η μέση ένταση των ανέμων τη νύχτα μπορεί να μη ξεπερνά τα 5 με 6 μποφόρ , ωστόσο οι ριπές του ανέμου θα φτάνουν 7-8 μποφόρ αναφέρει σε ανάρτησή του ο Διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς. Σημειώνει επίσης ότι «οι συνθήκες θα εξακολουθήσουν να είναι δύσκολες και το βράδυ , ενω πριν τα ξημερώματα θα ενισχυθούν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτια Πεντέλη - Πυροσβεστική: Γιγαντιαία επιχείρηση με 350 πυροσβέστες - Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι
ΕΛΛΑΔΑ
Liveblog - Φωτιές: Υπό έλεγχο στη Σαλαμίνα, καλύτερη εικόνα στα Μέγαρα-Χωρίς ενεργά μέτωπα η Πεντέλη
ΔΙΕΘΝΗ
Νέα προειδοποίηση του ΔΝΤ: Ο πόλεμος στο Ιράν «φρενάρει» την ανάπτυξη
08:44
ΚΟΣΜΟΣ
Σε επανέναρξη των ειρηνευτικών διαβουλεύσεων με το Ιράν τις επόμενες δύο μέρες «δείχνει» ο Τραμπ - Διακυμάνσεις στα 100 δολάρια για το πετρέλαιο
08:44
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Social Media: Ημερήσια πρόστιμα στις πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται με το «μπλόκο» στους 15χρονους - Το kidswallet και το χρονοδιάγραμμα
08:41
ΕΛΛΑΔΑ
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης 30χρονη γυναίκα με μικροβιακή μηνιγγίτιδα
08:35
ΚΟΣΜΟΣ