Φωτιά στη Μεγαλόπολη: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις εξακολουθούν να επιχειρούν στην περιοχή Ρούτσι του δήμου Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που καίει δασική έκταση.
Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα, ενώ μέχρι και την δύση του ήλιου, τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού.
Το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.
Εξαιτίας της φωτιάς, η αστυνομία έλαβε έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στο νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας στον κόμβο Λεύκτρου-Σπάρτης.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον κόμβο Λεύκτρου-Σπάρτης.
Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για Σπάρτη θα πραγματοποιείται από τις παλαιές εθνικές οδούς Τρίπολης-Σπάρτης και Καλαμάτα-Σπάρτης.
Η φωτιά εξακολουθεί να καίει δασική έκταση, ενώ οι ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να την περιορίσουν, ώστε να μην επεκταθεί σε γειτονικές δασικές εκτάσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά Πεντέλη: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη και Μεγαλόπολη
Liveblog - Φωτιές: Υπό έλεγχο στη Σαλαμίνα, καλύτερη εικόνα στα Μέγαρα-Χωρίς ενεργά μέτωπα η Πεντέλη
SPONSORED
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: «Δεν είχαν δώσει κανένα τέτοιο σημάδι» - Τι είπαν συμμαθητές των κοριτσιών στο CNN Greece
15:18
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 39 προσαχθέντες για τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (pics)
15:05
Lizzie Champion (GSK): Η Ελλάδα μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε πρόληψη και εμβολιασμό
15:00
Δολοφονία 21χρονου στο Ηράκλειο: Στα δικαστήρια οι αδερφές του για δήλωση υποστήριξης κατηγορίας
14:58