Πύρινη κόλαση στην Αττική: Στις φλόγες σπίτια - Εκκενώνεται η Πεντέλη, νέο μήνυμα του 112
Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης. Λίγο μετά τις 02:00 εστάλη νέο μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, για να εκκενωθεί άμεσα η Πεντέλη.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβαν οι πολίτες της Πεντέλης ανέφερε το εξής:
«Όσοι είστε στην Πεντέλη και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, εκκενώστε τώρα προς Βριλήσσια».

Οι εικόνες που μεταδίδει ο φακός του CNN Greece είναι συγκλονιστικές: Σπίτια στην Πεντέλη έχουν παραδοθεί στις φλόγες καθώς το πύρινο μέτωπο κινείται με μεγάλη ταχύτητα, καθώς οι άνεμοι στην ευρύτερη περιοχή παραμένουν εξαιρετικά θυελλώδεις.
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας: Καίγονται σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη
Για πολύ δύσκολη κατάσταση έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στην ΕΡΤ, και επισημαίνοντας ότι καίγονται σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη.
Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει ακριβή εικόνα πόσα σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, και για το μέγεθος των ζημιών.
Επί του παρόντος δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης.
Στο μικροσκόπιο όσοι έκαναν μηδενικές δηλώσεις το 2024 /2023 - Το «κόλπο» με τις επιστροφές
11:00
Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο Αντρέι Μπάμπις - Ο πρόεδρος διόρισε την κυβέρνηση του
10:58
Αχαΐα: Θρίλερ με νεκρό άνδρα στον δρόμο - Τα σενάρια που ερευνά η αστυνομία
10:51Η Ρουμανία επενδύει στον μύθο: Κατασκευάζει το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο «Δράκουλα» στον κόσμο
10:44