ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν ήρθε βοήθεια από την Πυροσβεστική»: Σύζυγος του ηλικιωμένου που αυτοκτόνησε στην Ανθούσα

«Δεν ήρθε βοήθεια από την Πυροσβεστική»: Σύζυγος του ηλικιωμένου που αυτοκτόνησε στην Ανθούσα
Έβαλε τέλος στη ζωή του μόλις είδε τη φωτιά στο πάνω μέρος του σπιτιού, σύμφωνα με τη σύζυγό του CNNGreece

Συγκλονισμένη είναι η σύζυγος του 84χρονου άνδρα που αυτοκτόνησε στην Ανθούσα, μην αντέχοντας να βλέπει το σπίτι του να καίγεται για τρίτη φορά. 

Η σύζυγός του, έμαθε τα τραγικά νέα και έσπευσε το πρωί στο σπίτι που ο άντρας της, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η ίδια μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως ο άντρας της πάλευε μόνος του με τη φωτιά και δεν ήρθε ποτέ βοήθεια από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγός της έμεινε όλο το βράδυ στο σπίτι και προσπαθούσε να κρατήσει μακριά τις φλόγες από το σπίτι τους το οποίο είχε ακόμη ζημιές από την τελευταία πυρκαγιά.

«Δεν εμφανίστηκε κανένα πυροσβεστικό όχημα για να σβήσει τη φωτιά, κανένα», είπε η γυναίκα του.

Ο αυτόχειρας, ήταν πρώην καπετάνιος. Μαζί με τη σύζυγό του, εγκατέλειψαν το σπίτι όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Αργότερα, όμως επέστρεψε, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του. Ο ίδιος έλαβε τη σχετική απόφαση γιατί ένιωθε τύψεις που δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει το σπίτι τους.

Μόλις είδε τις φλόγες στο πάνω μέρος του σπιτιού, το οποίο είχε χτίσει από την εποχή που εργαζόταν, αποφάσισε να πάρει το κυνηγετικό του όπλο και να δώσει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας να δει τους κόπους του να καταστρέφονται για άλλη μια φορά, καθώς το σπίτι είχε καεί και στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ