ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του κινηματογράφου ΙΝΤΕΑΛ στη διάρκεια προβολής

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του κινηματογράφου ΙΝΤΕΑΛ στη διάρκεια προβολής
Oι θεατές άκουσαν έναν δυνατό κρότο προτού να καταρρεύσει η οροφή της κεντρικής αίθουσας του κινηματογράφου Screen grab / video glomex

Αναστάτωση επικράτησε στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας, κατέρρευσε τμήμα της οροφής.

Στην αίθουσα βρίσκονταν δεκάδες δημοσιογράφοι, καθώς πραγματοποιούνταν ειδική προβολή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν οι θεατές άκουσαν έναν δυνατό κρότο και είδαν την οροφή της κεντρικής αίθουσας να καταρρέει.

Ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ» Γιάννης Ζουμπουλάκης βρισκόταν στον εξώστη, και διατηρώντας την ψυχραιμία του, φωτογράφισε τη στιγμή που κατέρρευσε η οροφή της κινηματογραφικής αίθουσας.

«Από ό,τι κατάλαβα έγινε κατάρρευση του διπλανού κτηρίου και από το βάρος από τα μπάζα έπεσε η οροφή της αίθουσας στο σημείο δίπλα από τις τουαλέτες και σε μία μικρή αυλή που χρησιμοποιείται ως καπνιστήριο. Ευτυχώς δεν ήταν κανένας εκεί», δήλωσε ο Γιάννης Ζουμπουλάκης.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα το οποίο αρκέστηκε να αποκλείσει το σημείο το οποίο παραμένει επικίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την επικινδυνότητα του κτηρίου που εφάπτεται του ΙΝΤΕΑΛ είχαν γίνει επίσημες αναφορές χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ