Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του κινηματογράφου ΙΝΤΕΑΛ στη διάρκεια προβολής
Αναστάτωση επικράτησε στον κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας, κατέρρευσε τμήμα της οροφής.
Στην αίθουσα βρίσκονταν δεκάδες δημοσιογράφοι, καθώς πραγματοποιούνταν ειδική προβολή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν οι θεατές άκουσαν έναν δυνατό κρότο και είδαν την οροφή της κεντρικής αίθουσας να καταρρέει.
Ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΝΕΑ» και «ΒΗΜΑ» Γιάννης Ζουμπουλάκης βρισκόταν στον εξώστη, και διατηρώντας την ψυχραιμία του, φωτογράφισε τη στιγμή που κατέρρευσε η οροφή της κινηματογραφικής αίθουσας.
«Από ό,τι κατάλαβα έγινε κατάρρευση του διπλανού κτηρίου και από το βάρος από τα μπάζα έπεσε η οροφή της αίθουσας στο σημείο δίπλα από τις τουαλέτες και σε μία μικρή αυλή που χρησιμοποιείται ως καπνιστήριο. Ευτυχώς δεν ήταν κανένας εκεί», δήλωσε ο Γιάννης Ζουμπουλάκης.
Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα το οποίο αρκέστηκε να αποκλείσει το σημείο το οποίο παραμένει επικίνδυνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για την επικινδυνότητα του κτηρίου που εφάπτεται του ΙΝΤΕΑΛ είχαν γίνει επίσημες αναφορές χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Πώς θα βγάλετε κάρτα εισόδου
01:00
Σε ισχύ οι χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας - Τι δεν πρέπει να κάνουν οι γείτονές σας
00:30