ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στο Αίγιο: Νεκρή στο σπίτι της η 43χρονη επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου

Θλίψη στο Αίγιο: Νεκρή στο σπίτι της η 43χρονη επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου
Βρέθηκε νεκρή από συγγενείς μέσα στο σπίτι της σε ηλικία 43 ετών Facebook

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αίγιο για το θάνατο της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου, η οποία δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας (25/7) στο σπίτι της στο Αίγιο από τους συγγενείς της οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το pelop.gr, από τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για αιφνίδια θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ υπήρξε και κριτής στα καλλιστεία και είχε δική της διαδικτυακή εκπομπή.

Η ίδια ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία του Αιγίου αλλά και στην Πάτρα.

Όπως φαίνεται μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, είχε μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της Γιώργο, τον οποίο συχνά ανέφερε στα ποστ της.

Αυτό έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση στις 22 Ιουλίου στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos Η ερωτευμένη……πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ