ΕΛΛΑΔΑ

Προσαγωγή υπόπτου για το Αλιβέρι: Τέσσερις εμπρησμούς ομολόγησε ο 62χρονος

Προσαγωγή υπόπτου για το Αλιβέρι: Τέσσερις εμπρησμούς ομολόγησε ο 62χρονος
Υπό έλεγχο τα μέτωπα σε Κύμη, Οριό, Άγιο Λουκά και Αλιβέρι INTIME/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 Τέσσερις εμπρησμούς ομολόγησε ο 62χρονος που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος για το Αλιβέρι Ευβοίας.

Ο άνδρας, που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από μαρτυρίες ότι έβαζε φωτιές στην περιοχή, συνελήφθη και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του νόμου.

Συνολικά τέσσερις φωτιές εκδηλώθηκαν σε Κύμη, Οριό, Άγιο Λουκά και στο Αλιβέρι στο δρόμο προς τα Βελούσια, ωστόσο τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο μετά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Εύβοια

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), και για σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).

Συγκεκριμένα, η προειδοποίηση αφορά στην Αττική, την Εύβοια και τη Βοιωτία.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες καλούνται, να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ