Προσαγωγή υπόπτου για το Αλιβέρι: Τέσσερις εμπρησμούς ομολόγησε ο 62χρονος
Ανανεώθηκε:
Τέσσερις εμπρησμούς ομολόγησε ο 62χρονος που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος για το Αλιβέρι Ευβοίας.
Ο άνδρας, που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μετά από μαρτυρίες ότι έβαζε φωτιές στην περιοχή, συνελήφθη και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του νόμου.
Συνολικά τέσσερις φωτιές εκδηλώθηκαν σε Κύμη, Οριό, Άγιο Λουκά και στο Αλιβέρι στο δρόμο προς τα Βελούσια, ωστόσο τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο μετά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Εύβοια
Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), και για σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4).
Συγκεκριμένα, η προειδοποίηση αφορά στην Αττική, την Εύβοια και τη Βοιωτία.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες καλούνται, να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.
Γιατί ένα ενδεχόμενο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν απειλεί την παγκόσμια αγορά πετρελαίου
23:12
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μεταδίδει ανακρίσεις και «ομολογίες» συλληφθέντων διαδηλωτών
23:00
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου» (vid)
22:42