Παιανία: Δυστύχημα μετά την προσγείωση ελικοπτέρου - Επιβάτης διαμελίστηκε από τον πίσω έλικα
Δυστύχημα σημειώθηκε στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένα ελικόπτερο που ερχόταν από τη Μύκονο, προσγειώθηκε στην περιοχή της Παιανίας, σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο.
Στο ελικόπτερο επέβαιναν τέσσερις Βρετανοί, οι οποίοι το είχαν νοικιάσει. Όταν έφτασε στην Παιανία και οι τέσσερις επιβάτες αποβιβάστηκαν από αυτό. Για άγνωστη αιτία, ο ένας εκ των τεσσάρων που αποβιβάστηκε, ηλικίας 22 ετών, κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άνθρωπος να χτυπηθεί από τον πίσω έλικα του ελικοπτέρου, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί το σώμα του.
Στο σημείο μετέβησαν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα αργότερα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον πιλότο.
Δορυφορική εικόνα δείχνει την καταστροφή στην μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ
23:56
Πρώτα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν: Αντίποινα της Τεχεράνης - «Φωτιά» στο πετρέλαιο
23:48
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αλληλεγγύη στην Κύπρο
23:39
Επτάχρονος κλειδώθηκε σε θυρίδα παραλαβής δεμάτων στο λιμάνι της Καβάλας (vid)
23:28