ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Άνδρας με καραμπίνα και φιάλη υγραερίου απειλεί να αυτοκτονήσει στο πάρκινγκ Καλεντζώτη

Πάτρα: Άνδρας με καραμπίνα και φιάλη υγραερίου απειλεί να αυτοκτονήσει στο πάρκινγκ Καλεντζώτη
Ο 45χρονος έχει καθίσει στο δρόμο, κρατάει καραμπίνα και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα, όπου ένας 45χρονος άνδρας απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, κρατώντας μια καραμπίνα και μια φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest.gr, αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία στην συμβολή της Ακτής Δυμαίων με την οδό Παπαφλέσσα. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αυτή την ώρα διαπραγματευτές της Αστυνομίας έχουν πλησιάσει τον άνδρα προσπαθώντας να τον μεταπείσουν και να του αποσπάσουν από τα χέρια την καραμπίνα και την φιάλη υγραερίου που κρατάει.

Πηγή: thebest.gr

Ο 45χρονος έχει καθίσει στο δρόμο, κρατάει καραμπίνα και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αναζητούν τη σύζυγό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ