ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος
Ο Θεοδωρής Ακάλεστος διετέλεσε επί σειρά ετών αθλητικός συντάκτης στα ΝΕΑ και τη Nova Facebook / ΠΑΕ ΑΕΚ

Οδύνη έχει προκαλέσει στο δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του 62χρονου συγγραφέα και δημοσιογράφου, Θοδωρή Ακάλεστου, σε ηλικία 62 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ακάλεστος «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη, συνέπεια καρδιακού επεισοδίου.

Ο Θοδωρής Ακάλεστος σπούδασε στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας του ΤΕΙ Αθηνών, ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστήμιου και κάτοχος πτυχίου στο μάνατζμεντ και το μάρκετινγκ επιχειρήσεων.

Επί 26 χρόνια διετέλεσε αθλητικός συντάκτης στα ΝΕΑ και στη Nova, ενώ υπήρξε και ραδιοφωνικός παραγωγός για περίπου 30 χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν αθλητικός συντάκτης στην ελληνική έκδοση της Huffington Post.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Αυγούστου

Συλλυπητήρια ανάρτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ: «Έφυγε χθες από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος. Ο εκλιπών είχε μεγάλη διαδρομή στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια διετέλεσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα "Τα Νέα" και στα κανάλια Νovasports. Όσοι τον γνώρισαν, θα τον θυμούνται πάντα για το ήθος του και την αφοσίωση του σε αυτό που έκανε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ