Κρήτη: Χάθηκε κοριτσάκι 2 ετών ενώ έπαιζε σε παιδότοπο καφετέριας
Aναστάτωση προκλήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης την Πέμπτη όταν ένα κοριτσάκι 2 ετών εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε σε παιδότοπο.
Συγκεκριμένα, το παιδί ήταν με τους γονείς του σε καφετέρια στην παραλιακή του Ηρακλείου και έπαιζε στον παιδότοπο όταν ξαφνικά οι γονείς το έχασαν από το οπτικό τους πεδίοκαι έντρομοι άρχισαν να το αναζητούν.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ένα ζευγάρι τουριστών που περπατούσε στην παραλιακή, εντόπισε τυχαία το παιδί στην άκρη της θάλασσας και το παρέδωσε στους γονείς.
Η μεταφορά του 2χρονου κοριτσιού στο νοσοκομείο δεν κρίθηκε αναγκαία καθώς βρέθηκε σε καλή κατάσταση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης: Οι φάκελοι που ήρθαν στη Βουλή είναι ανοησίες - Δεν μπορεί βουλευτές να διασύρονται
13:47
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Το Ιράν ζητά τέλη στα Στενά του Ορμούζ για «διαρκή ειρήνη» με τις ΗΠΑ - «Όχι σε προσωρινή κατάπαυση του πυρός»
13:46
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή γυναίκα στα Μετέωρα: Έπεσε από βράχο - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
13:45
ΚΟΣΜΟΣ
Κωνσταντινούπολη: Νεκρός ο ένας από τους τρεις δράστες της επίθεσης στο προξενείο του Ισραήλ - Οι δύο φέρονται να έχουν σχέσεις με ISIS
13:38
ΕΛΛΑΔΑ