Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στη Λαχαναγορά του Ρέντη
Θρίλερ με πτώμα ενός άνδρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα 48 ετών, ο οποίος ήταν στη θέση του οδηγού νταλίκας και στο λαιμό του ήταν περασμένο ένα tire-up.
Στο σημείο μεταβαίνουν άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, παρόλο που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία.
Ο άνδρας είχε ρίξει το κάθισμα της νταλίκας προς τα πίσω και σχεδόν φαίνεται να είναι ξαπλωμένος, με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα γύρω του, ενώ ο ιατροδικαστής θα δώσει απάντηση για το τι ακριβώς έχει συμβεί κι αν υπάρχουν εξωτερικά τραύματα και ίχνη πάλης.
ΚΟΣΜΟΣ
Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ - Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
21:30
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα σε απόσταση λίγων μέτρων στην Αχαρνών
21:18
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα επιχείρηση διάσωσης 142 ανθρώπων στη Γαύδο - Μεταφέρθηκαν στην Αγυιά
21:10
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56
ΚΟΣΜΟΣ