ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για τη μοιραία πτώση γυναίκας από τον πέμπτο όροφο

Πάτρα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για τη μοιραία πτώση γυναίκας από τον πέμπτο όροφο
Η Αστυνομία έχει συλλέξει μαρτυρίες από ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και από πρόσωπα που την γνώριζαν INTIME

Ανοιχτό είναι για τις αστυνομικές αρχές το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας όσον αφορά την υπόθεση πτώσης γυναίκας από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου διαμερίσματος πολυκατοικίας, επί της οδού Ζαΐμη στο κέντρο της Πάτρας.

Η Αστυνομία έχει συλλέξει μαρτυρίες από ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και από πρόσωπα που την γνώριζαν, ενώ ερευνώνται οι ισχυρισμοί ότι κάποιος μέσα από ένα διαμέρισμα πετούσε διάφορα αντικείμενα προς το σημείο όπου η γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εκμεταλλευόμενη την απουσία τόσο της μητέρας όσο και του αδελφού της, που βρίσκονται στις εργασίες τους, φαίνεται πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες -που για την ώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί- όσον αφορά την παρουσία «ταμπουρωμένου» που πέταγε αντικείμενα λίγο μετά την μοιραία πτώση της γυναίκας, δεν προκύπτει κάποια παρουσία ατόμου.

Υπενθυμίζεται πως στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) ώστε να επέμβει σε περίπτωση που η πληροφορία ύπαρξης δεύτερου ατόμου επαληθευόταν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ