ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 60χρονο σύζυγο

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 60χρονο σύζυγο
Ο 60χρονος συζυγοκτόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη ΙΝΤΙΜΕ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου σε βάρος του 60χρονου συζύγου και καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 56χρονης Γεωργίας

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο δράστης φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνης στο γραφείο του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης στην περίπου μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή επιχείρησε εμμέσως να αποδώσει ευθύνες στο θύμα, ισχυριζόμενος ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και πως του πέταξε ένα πιάτο.

«Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα» φέρεται να είπε στον ανακριτή, ενώ ισχυρίστηκε ακόμα ότι μετά το γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Ο 60χρονος συζυγοκτόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος της 56χρονης Γεωργίας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό. Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ