Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 60χρονο σύζυγο
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου σε βάρος του 60χρονου συζύγου και καθ' ομολογίαν δολοφόνου της 56χρονης Γεωργίας.
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο δράστης φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνης στο γραφείο του ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης στην περίπου μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή επιχείρησε εμμέσως να αποδώσει ευθύνες στο θύμα, ισχυριζόμενος ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και πως του πέταξε ένα πιάτο.
«Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα» φέρεται να είπε στον ανακριτή, ενώ ισχυρίστηκε ακόμα ότι μετά το γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.
Ο 60χρονος συζυγοκτόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος της 56χρονης Γεωργίας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό. Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.
Ποια προγράμματα θα υλοποιηθούν το 2026 για να ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα
01:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό - Όλες οι αλλαγές
00:30
Αμερικανικός γρίφος η διάρκεια της εκεχειρίας και οι όροι του Ιράν για να επιστρέψει στο Ισλαμαμπάντ
23:54
Περού: Δεύτερη παραίτηση υπουργού μετά την απόφαση του προέδρου να καθυστερήσει αγορά μαχητικών F-16
23:48