ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας άκρως επικίνδυνος παιδεραστής

Στα χέρια της Αστυνομίας άκρως επικίνδυνος παιδεραστής
Eurokinissi/φωτογραφία αρχείου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται άκρως επικίνδυνος παιδεραστής ο οποίος συλλαμβάνεται για τρίτη φορά.

Δυο φορές οι αστυνομικές αρχές είχαν βάλει στο χέρι τον επικίνδυνο παιδεραστή και όμως ποτέ δεν παρέμεινε στη φυλακή με αποτέλεσμα να συνεχίσει την διεστραμμένη δράση του και να συλληφθεί για αποπλάνηση ανηλίκων για τρίτη φορά.

Πρόκειται για έναν 30χρόνο ο οποίος δηλώνει άεργος και σύμφωνα με τους αστυνομικούς της διεύθυνσης ανηλίκων για δυο ολόκληρα χρόνια ασελγούσε σε βάρος ενός ανηλίκου αγοριού. Κάποιες φορές έδινε μικροποσά των 10 η 15 ευρώ για τον πείσει να πάει στο σπίτι του, όμως είχε φτάσει και στο σημείο να δώσει στο παιδί να κάνει χρήση χασίς για να το έχει υποχείριο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο 39 χρόνος γνώρισε το παιδάκι στην πλατεία Κορυδαλλού και του έπιασε κουβέντα. Σιγά σιγά του κέρδισε την εμπιστοσύνη και παρέσυρε το παιδί στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 39 χρόνου μετά από καταγγελία της ίδιας της μητέρας του παιδιού. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι του στον Κορυδαλλό και τον συνέλαβαν εντόπισαν άδειες καρτέλες από ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα χασίς, αλλά και cd με πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με το φάκελό του είχε συλληφθεί ξανά από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος το 2012 και το 2014 ενώ σήμερα θα έπρεπε να παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος στο δικαστήριο Πειραιά για μια από τις δυο προηγούμενες υποθέσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ