ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Ακαριαίος ο θάνατος του 26χρονου που καταπλακώθηκε από ψυγείο σε ασανσέρ

Σέρρες: Ακαριαίος ο θάνατος του 26χρονου που καταπλακώθηκε από ψυγείο σε ασανσέρ
Ακαριαίος ήταν ο θάνατος για τον άτυχο 26χρονο στις Σέρρες ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος για τον άτυχο 26χρονο στις Σέρρες ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε ασανσέρ, στην προσπάθειά του να μεταφέρει ένα ψυγείο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, ο «θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος» καθώς είχε «κάταγμα και στον αυχένα», ενώ το ψυγείο τον συμπίεσε από τον θώρακα και άνω.

«Είχε συμπίεση κεφαλιού, συμπίεση λαιμού, συμπίεση θώρακα. Όλο το άνω ημιμόριο του σώματος, δηλαδή κεφαλή, λαιμός και θώρακας, ήταν συμπιεσμένο» είπε στη Voria.gr η κα Ζαγγελίδου. Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Έβαλε το ψυγείο στο ασανσέρ, αυτό δεν είχε προστατευτικό και τελικά ο 26χρονος σφήνωσε ανάμεσα στο ψυγείο και στο εν κινήσει ασανσέρ», ανέφερε η κ. Ζαγγελίδου. «Ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος καθώς είχε και κάταγμα στον αυχένα», σημείωσε.

Ο άτυχος 26χρονος εργαζόταν ως διανομέας στις Σέρρες και φίλοι και συγγενείς τον περιγράφουν ως ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί. Το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι του, μαζί με έναν φίλο του, προκειμένου να μεταφέρουν το ψυγείο στο νέο του σπίτι.

Όπως είπαν άτομα από το φιλικό του περιβάλλον, «έψαχνε σχεδόν δύο χρόνια για να βρει το κατάλληλο σπίτι για να μετακομίσει και το ψυγείο ήταν από τα τελευταία πράγματα που είχε να μεταφέρει. Το θέμα είναι πως δεν ήταν μεγάλο, δηλαδή είτε θα μπορούσε να το πάρει με το παιδί που πήγε να τον βοηθήσει και να το κατεβάσουν εύκολα από τις σκάλες είτε να το βάλει μόνο του στο ασανσέρ δίχως να είναι εκείνος μέσα» τονίζει άνθρωπος που τον γνώριζε.

Σήμερα η κηδεία

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Παναγιώτη που έχασε τη ζωή του μέσα σε ασανσέρ στις Σέρρες. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα της Τρίτης στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Συντετριμμένοι οι γονείς του Παναγιώτη, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το πολυαγαπημένο τους παιδί χάθηκε τόσο άδικα. Η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό ενώ απέραντη είναι η θλίψη και στην πόλη των Σερρών όπου ζούσε, σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν ο 26χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ