ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό ζευγάρι στο Γκύζη: Πρώτα πέθανε ο 91χρονος και μέρες μετά η σύζυγός του

Νεκρό ζευγάρι στο Γκύζη: Πρώτα πέθανε ο 91χρονος και μέρες μετά η σύζυγός του
CNN Greece/ Αλέξανδρος Γαστεράτος

Για αιφνίδιους θανάτους κάνει λόγο ο ιατροδικαστής σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, σχετικά με το ηλικιωμένο ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι της Πέμπτης σε διαμέρισμα στην οδό Κεδρινού στο Γκύζη. 

Πρώτα φαίνεται να πέθανε ο 91χρονος, και στη συνέχεια η 90χρονη με το νυχτικό της στην τουαλέτα φορώντας τα χρυσαφικά της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο ηλικιωμένος έφυγε από τη ζωή πριν από οκτώ ημέρες, ενώ η σύζυγός του χθες. Αυτό σημαίνει ότι έμεινε αβοήθητη για επτά ημέρες, γεγονός που οδήγησε και στον θάνατός της. Η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να σιτιστεί μόνη της, ενώ το aircondition του σπιτιού βρέθηκε κλειστό. Αυτό σημαίνει ότι ο υποσιτισμός σε συνδυασμό με τη θερμοπληξία έκοψαν το νήμα της ζωής της.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας στον χώρο και οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί άνοιξαν με κλειδαρά.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στον τέταρτο όροφο και το κλειδί του διαμερίσματος ήταν πίσω από την πόρτα της εξώπορτας.

Την ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε γείτονας του ζεύγους που κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά από την έντονη δυσοσμία.

Ο ηλικιωμένος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο μπάνιο και η γιαγιά στην κρεβατοκάμαρα.

Σε πιο προχωρημένη σήψη φαίνεται να είναι ο ηλικιωμένος άνδρας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η ανθρωποκτονία, όμως για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα έχει κληθεί ο ιατροδικαστής για να διαπιστώσει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για παθολογικά αίτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ