ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη για την απόπειρα βιασμού σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια

Σύλληψη για την απόπειρα βιασμού σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια
Η επίθεση εις βάρος της δημοσιογράφου στα Εξάρχεια έγινε το απόγευμα της 14ης Ιουλίου. Ο δράστης φέρεται ότι είχε συνεργό έναν 21χρονο που κρατούσε τσίλιες ΙΝΤΙΜΕ

Ένα άτομο μαροκινής καταγωγής κατηγορούμενος για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Αυγούστου στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς άντρας φέρεται να επιτέθηκε στη δημοσιογράφο έξω από μία πολυκατοικία και να επιχείρησε να τη βιάσει. Η επίθεση είχε γίνει στις 14 Ιουλίου, όταν η 41χρονη δημοσιογράφος περπατούσε στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να την ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα, ενώ εκείνη είχε στα αυτιά ακουστικά και άκουγε μουσική. Στη συνέχεια, την έσυρε σε μία πυλωτή και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στις φωνές των κατοίκων της περιοχής που αντιλήφθηκαν την επίθεση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον ταυτοποίησαν και τα ξημερώματα της Τετάρτης εντοπίστηκε να περιφέρεται στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η Αστυνομία ερευνά επίσης μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο κατηγορούμενος είχε συνεργό που κρατούσε τσίλιες. Ο συνεργός του έγινε αντιληπτός από περίοικους και συνελήφθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ