Σύγκρουση δύο βαγονιών του ΟΣΕ στις Σέρρες με 2 νεκρούς και 2 τραυματίες
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα έπειτα από σύγκρουση δύο βαγονιών του ΟΣΕ στις Σέρρες.
Το ατύχημα συνέβη στις 13.00 το μεσημέρι στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Χρυσού και Τούμπας Σερρών κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών, όταν ένα μηχάνημα συντήρησης σιδηροδρομικών γραμμών συγκρούστηκε με ψεκαστικό σταθερής τροχιάς του ΟΣΕ.
Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο εργάτες που επέβαιναν στο ψεκαστικό όχημα. ΟI δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο Σερρών και η κατάστασή τους κρίνεται εκτός κινδύνου.
Στο τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα, 24 άντρες της πυροσβεστικής με 7 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των ανθρώπων που επέβαιναν στα οχήματα και άντρες της αστυνομίας.Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.
ΣΥΡΙΖΑ για Basketgate: «Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, ας μας διαψεύσει η κυβέρνηση»
19:54
Basketgate: Αυτή είναι η λίστα με τους 49 αγώνες που ελέγχονται ως «στημένοι»
19:38
Μητσοτάκης από Βριλήσσια: «Μονόδρομος η αυτοδυναμία για σταθερό τιμόνι στις παγκόσμιες κρίσεις»
19:34
Τι αναφέρει η επίσημη επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
19:30