ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ο δράστης είχε δηλώσει στις Αρχές διαφορετικά ονόματα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ο δράστης είχε δηλώσει στις Αρχές διαφορετικά ονόματα
Είχε συλληφθεί και για ναρκωτικά ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι CNNGreece

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον δράστη της δολοφονίας στο Περιστέρι ο οποίος μετά το έγκλημα επιβιβάστηκε σε τρένο κινούμενος προς τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Από τις διασταυρώσεις της αστυνομίας προκύπτει ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν είχε έγγραφα για την νόμιμη παρανομή του στη χώρα, ενώ ήταν δηλωμένος με 2 διαφορετικά ονόματα και 3 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Επίσης, όπως προέκυψε από τα δακτυλικά αποτυπώματα του 22χρονου Πακιστανού στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ από ότι φαίνεται κάθε φορά δήλωνε άλλο όνομα, και άλλη ημερομηνία γέννησης.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο απολογείται στον 25ο τακτικό ανακριτή.

Το χρονικό της δολοφονίας

«Της έκλεισα με τα χέρια μου το στόμα και τη μύτη της. Μετά τη δολοφονία μάζεψα τα πράγματά μου και ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την Ελλάδα» είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας οι Αρχές τον θεώρησαν βασικό ύποπτο και εξαπόλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

O αλλοδαπός φίλος της άτυχης κοπέλας, είχε και κλειδί του σπιτιού κι έτσι φαίνεται πως εκμεταλεύτηκε το χρονικό διάστημα να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει. Ο εντοπισμός της νεκρής κοπέλας έγινε αρκετή ώρα μετά, όταν επέστρεψαν σε αυτό η αδερφή και η μητέρα της.

Επιβιβάστηκε στο τρένο με προορισμό τα βόρεια σύνορα

Τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα εξ αρχής. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν σχεδόν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 22χρονος ήταν ο δράστης του εγκλήματος, αφού μετά τη δολοφονία της άτυχης Νικολέττας, άφησε τα κλειδιά του μέσα στο διαμέρισμα στο Περιστέρι και πήρε μαζί του όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 22χρονος φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο στο οποίο είπε ότι θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βόρειων συνόρων της χώρας μας.

Σύμφωνα με το OPEN, ο 22χρονος είχε επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και του είχε αποκαλύψει πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα βρέθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ένα «πονηρό άτομο» που δεν αποκλείεται ενώπιον των δικαστικών αρχών να προσπαθήσει να ελαφρύνει τη θέση του και να χρησιμοποιήσει διάφορες δικαιολογίες για το πώς έφτασε στο έγκλημα.

Πώς τον συνέλαβαν οι Αρχές

Ανενόχλητος κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι τη Βόρεια Ελλάδα και συνελήφθη λίγο προτού κατορθώσει να διαφύγει στη Βόρεια Μακεδονία και συγκεκριμένα στα Σκόπια ο 22χρονος σύντροφος καιδράστης της άγριας δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι Αρχές είχαν δώσει σήμα σε όλα τα σημεία εξόδου της χώρας και εντοπίστηκε σε μία ομάδα παράτυπων μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν στη γειτονική χώρα.

Την τελευταία στιγμή, έπεσε στα χέρια των Αρχών και τώρα θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Όπως, μάλιστα, αποδείχθηκε εκ του αποτελεσματος, πότε δεν επρόκειτο να παραδοθεί, αλλά από την πρώτη στιγμή στόχος του ήταν να διαφύγει στο εξωτερικό και να χαθούν τα ίχνη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ