ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Μία σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών - Αναζητείται ένα ακόμη άτομο

Κέρκυρα: Μία σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών - Αναζητείται ένα ακόμη άτομο
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα κάνναβης που φέρεται να είχε κρύψει ο κατηγορούμενος σε περιοχή με πυκνή βλάστηση στην Κέρκυρα ΙΝΤΙΜΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ένας 35χρονος συνελήφθη στην Κέρκυρα με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο με το οποίο φέρεται ότι συνεργαζόταν. 

Ο 35χρονος αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, όταν σε περιοχή με θαμνώδη, πυκνή βλάστηση που τον εντόπισαν, στην Κεντρική Κέρκυρα, έξω από τον Ποταμό, βρέθηκε να έχει κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 11.829 γραμμαρίων.

Ο 35χρονος αλλοδαπός φέρεται να έχει συνεργό έναν 25χρονο Κερκυραίο, που διαφεύγει μέχρι αυτή την ώρα της συλλήψεως, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Εξάλλου σε έρευνες που διεξήχθησαν στις οικίες τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε, στο μεν σπίτι του συλληφθέντος ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων, ενώ, στην οικία του 25χρονου συγκατηγορούμενού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 15 γραμμαρίων και ακατέργαστης κάνναβης βάρους 45 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ