ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Αγωνία για την εξαφάνιση της 8χρονης – Παρατείνεται το Amber Alert

Κυψέλη: Αγωνία για την εξαφάνιση της 8χρονης – Παρατείνεται το Amber Alert
Στις 5 Αυγούστου 2022, και ώρα 19.00, εξαφανίστηκε από την Κυψέλη, η Ζάνγκα Περσιέζ, 8 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση του 8χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε στην περιοχή της Κυψέλης, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.

Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων, AMBER ALERT HELLAS, παρατείνεται για 48 ώρες, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Το «Χαμόγελο Του Παιδιού» προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς, υπάρχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Στις 5 Αυγούστου 2022, και ώρα 19.00, εξαφανίστηκε από την Κυψέλη, η Ζάνγκα (επ.) Περσιέζ (ον.), 8 ετών, με καταγωγή από το Κονγκό.

Η Περσιέζ Ζάνγκα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.35 και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο φόρεμα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ