ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες

Αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες
Ήθελαν να πουλήσουν το βρέφος έναντι 50.000 ευρώ INTIME

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους, οι δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για το κακούργημα της αρπαγής βρέφους οκτώ μηνών κατά συναυτουργία.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους είναι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.

Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω όταν δύο, παρατηρητικοί δημοτικοί αστυνομικοί τους εντόπισαν με το βρέφος στα χέρια.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Τότε οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Αμέσως μετά οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω, όπου φέρεται να άλλαξαν τον αρχικό ισχυρισμό τους λέγοντας ότι η μητέρα του βρέφους τους το είχε δώσει για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι κατηγορούμενοι στην απολογία τους αρνήθηκαν ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεσή τους στη δικογραφία.

Οι ίδιοι αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής και επέμειναν στον αρχικό ισχυρισμό τους ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ