ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Ηλεία: Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής στη Νεάπολη

Φωτιά στην Ηλεία: Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής στη Νεάπολη
Φωτιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδακική έκταση στη Νεάπολη Ηλείας ΑΠΕ-ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Νέα φωτιά ξέσπασε στη Νεάπολη Ηλείας το απόγευμα της Παρασκευής.

Η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση και επί τόπου έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα.

Στο νοσοκομείο πυροσβέστης μετά από τσίμπημα φιδιού – Επιχειρούσε στη φωτιά

Σε νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας πυροσβέστης ο οποίος δέχθηκε τσίμπημα από φίδι κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στη Νεάπολη Ηλείας στα Λεχαινά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα PatrisNews, ο πυροσβέστης επιχειρούσε σε φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, σε αγροτοδασική έκταση.

Αμέσως μετά το τσίμπημα ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής κι από εκεί σε Νοσοκομείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Φωτιά στη Λήμνο: Αισιοδοξία για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου

Σε εξελιξη βρίσκεται και η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Εβγάτης Λήμνου.

Σύμφωνα με ενημέρωση του CN Greece από το γραφείο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το πύρινο μέτωπο περίπου δύο ώρες μετά την εκδήλωσή του, παρουσιάζει καλύτερη εικόνα και επικρατεί αισιοδοξία για τον περιορισμό του τις επόμενες ώρες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Λήμνο, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις οι οποίες ενισχύθηκαν γρήγορα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Φωτιά στη Λήμνο: Συνεχίζεται η μάχη στο πύρινο μέτωπο - Αισιοδοξία για τον περιορισμό του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ