ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγό του - Ψώνισαν σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγό του - Ψώνισαν σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη
Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν AP Photo

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Μάλιστα, ο φακός τον κατέγραψε σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Διονύσου στη Νέα Μάκρη, όπου έκανε μόνος του τα ψώνια του συνοδευόμενος από την σύζυγό του Κάρι Σίμοντς - Τζόνσον.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν, ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi».

Ο Μπόρις Τζόνσον πλήρωσε μόνος του τα προϊόντα που πήρε και βγαίνοντας επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειάς του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα. Ο πατέρας του έχει εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Το σπίτι είναι χτισμένο με την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και πισίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ