ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΠΕΑ: Χρηστικές πληροφορίες στη νέα ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ

ΚΕΠΕΑ: Χρηστικές πληροφορίες στη νέα ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ

Τη δυνατότητα του να υπολογίζουν μόνοι τους την αποζημίωση, τα δώρα εορτών και την άδεια που δικαιούνται έχουν πλέον οι εργαζόμενοι στην ιστοσελίδα www.kepea.gr καθώς το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕ.Π.Ε.Α/ΓΣΕΕ) προχώρησε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Κατά την περιήγησή τους οι χρήστες στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Π.Ε.Α, μπορούν να ενημερωθούν επίσης για τα κυριότερα θέματα της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας τα οποία έχουν κωδικοποιηθεί και παρατίθενται στο Αλφαβητικό Ευρετήριο το οποίο ενημερώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Επίσης μπορούν να ενημερώνονται για θέματα επικαιρότητας, νόμους, εγκυκλίους καθώς και να υποβάλουν γραπτώς το ερώτημά τους.
Παράλληλα οι άνεργοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους στην online βάση δεδομένων και οι επιχειρήσεις να αναζητήσουν προσωπικό αντίστοιχα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ «η νέα ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ η οποία είναι σύγχρονη και δυναμική, σε συνδυασμό και με τη παρουσία μας στα social media (Facebook & Twitter) αποτελούν για τον χρήστη ένα φιλικό και πολύτιμο εργαλείο πρόσβασης στην έγκυρη πληροφόρηση και την άμεση επικοινωνία».

Επισκεφτείτε εδώ την ιστοσελίδα του kepea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ